Ce zodie este sufletul tau pereche?


BERBEC
Zodia Berbec: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Berbec: Nativii din zodia Berbec sunt guvernati de planeta Marte, planeta puterii si fortei interioare. Firi pasionale si romantice, acestia sunt foarte impulsivi in dragoste. Persoanele din Berbec sunt directe si nerabdatoare cand vine vorba despre dragoste. Plini de entuziasm, se aventureaza destul de repede si isi asuma riscuri mari pentru dragostea lor.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Berbec: Berbec – Gemeni, Berbec – Leu si Berbec – Sagetator.

TAUR
Zodia Taur: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Taur: Nativii din zodia Taur sunt firi senzuale, cu un apetit sexual urias. Ei prefera sa nu se grabeasca in dragoste si analizeaza cu atentie fiecare pas pe care il fac. Le place rutina, stabilitatea si siguranta in relatii. Persoanele din Taur considera ca increderea si comunicarea reprezinta pilonii unei relatii fericite.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Taur: Taur – Rac, Taur – Fecioara, Taur – Capricorn, Taur – Pesti.

GEMENI
Zodia Gemeni: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Gemeni: Nativii din zodia Gemeni sunt firi romantice si pasionale, care cauta atentie. Maturi in gandire, au nevoie de un partener independent, care stie ce vrea de la viata si le ofera libertatea de care au nevoie. Le plac provocarile si tentatiile si cu greu fac fata unui joc incitant.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Gemeni: Gemeni – Berbec, Gemeni – Leu, Gemeni – Balanta, Gemeni – Varsator.

RAC
Zodia Rac: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Rac: Nativii din zodia Rac sunt firi sensibile, care se ataseaza imediat de partener. Pentru ei relatia cu familia este extrem de importanta si, daca vrei sa castigi increderea partenerului tau, trebuie sa treci testul familiei. Persoanele din Rac au nevoie de atentie si vor ca partenerul sa le fie aproape in orice situatie.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Rac: Rac – Taur, Rac – Fecioara, Rac – Scorpion, Rac – Pesti.

LEU
Zodia Leu: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Leu: Nativii din Leu sunt firi incapatanate, egoiste si orgolioase. Le place sa fie la conducere chiar si atunci cand vine vorba despre viata amoroasa. Caracterul rece si indiferenta sunt doar de fatada, in realitate persoanele din Leu fiind firi sensibile si foarte pasionale.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Leu: Leu – Berbec, Leu – Gemeni, Leu – Balanta, Leu – Sagetator.

FECIOARA
Zodia Fecioara: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Fecioara: Nativii din Fecioara sunt firi sigure si directe, care stiu ce isi doresc de la relatii. Ei au nevoie de un partener inteligent si romantic, care sa ii inteleaga si sa ii rasfete. Persoanele din Fecioara adora rutina in dragoste si ar face orice pentru o zi in care sa leneveasca alaturi de partener.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Fecioara: Fecioara – Taur, Fecioara – Rac, Fecioara – Scorpion, Fecioara – Capricorn.

BALANTA
Zodia Balanta: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Balanta: Nativii din zodia Balanta sunt firi sensibile si extrem de romantice. Ei sunt in cautarea partenerului perfect, acel suflet pereche care sa ii completeze si sa ii faca sa simta ca traiesc cu adevarat. De-a lungul timpului, persoanele din Balanta vor fi dezamagite de multe ori si vor varsa numeroase lacrimi, insa toata suferinta nu va fi in zadar: vor gasi iubirea platonica de care au nevoie.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Balanta: Balanta – Gemeni, Balanta – Leu, Balanta – Sagetator, Balanta – Varsator.

SCORPION
Zodia Scorpion: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Scorpion: Nativii din zodia Scorpion sunt firi distractive, pasionale si aventuriere. Nu se gandesc la o relatie de viitor si nici la intemeierea unei familii. Persoanelor din Scorpion le place distractia si fac tot posibilul sa se bucure de viata. Le este teama de iubire si urasc angajamentele, de aceea sunt adeptele relatiilor de scurta durata.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Scorpion: Scorpion – Rac, Scorpion – Fecioara, Scorpion – Capricorn, Scorpion – Pesti.

SAGETATOR
Zodia Sagetator: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Sagetator: Nativii din zodia Sagetator sunt firi nesigure, romantice si pasionale. Se plictisesc destul de repede si de aceea sunt intr-o continua cautare nu doar in viata, ci si in relatii. Pentru persoanele din Sagetator, dragostea este o distractie, o aventura pe care o traiesc la intensitate maxima alaturi de fiecare partener pe care il au.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Sagetator: Sagetator – Berbec, Sagetator – Leu, Sagetator – Balanta, Sagetator – Varsator.

CAPRICORN
Zodia Capricorn: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Capricorn: Nativii din zodia Capricorn sunt firi romantice, insa destul de posesive cand vine vorba de relatia lor. Vor sa detina controlul asupra partenerului si sa aiba grija de el. Cu un temperament destul de vulcanic, persoanele din Capricorn spun intotdeauna ceea ce gandesc chiar daca asta inseamna sa raneasca persoana iubita.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Capricorn: Capricorn – Taur, Capricorn – Fecioara, Capricorn – Scorpion, Capricorn – Pesti.

VARSATOR
Zodia Varsator: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Varsator: Nativii din zodia Varsatori sunt firi sincere, discrete si sensibile. Ei au nevoie de un partener care sa ii inteleaga, sa le fie alaturi indiferent de situatie, dar sa le ofere spatiul liber de care au nevoie. Traditionalisti din fire, cei nascuti sub semnul Varsator considera ca fiecare relatie se bazeaza pe respect, incredere si sinceritate.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Varsator: Varsator – Berbec, Varsator – Gemeni, Varsator – Balanta, Varsator – Sagetator.

PESTI
Zodia Pesti: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Caracteristici pentru zodia Pesti: Nativii din zodia Pesti sunt firi romantice, copilaroase si emotive. Inca de mici viseaza la o poveste de dragoste scoasa din basm, la o relatie in care sa se simta fericiti si impliniti. Foarte sensibile si nesigure pe ele, persoanele nascute sub semnul Pesti au nevoie de un partener care sa le fie alaturi si sa le inteleaga.
Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Pesti: Pesti – Taur, Pesti – Rac, Pesti – Scorpion, Pesti – Capricorn.